SANOAT IQTISODIYOTNI RAQAMLASHTIRISH - S.I.Xonto’rayev; A.A.Xoitqulov; M.R.Abdullayeva (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya. Maqolada ananaviy sanoat iqtisodiyoti boshqaruvidan raqamli iqtisodiyotga o‘tish bosqichlari xaqida so‘z borib, bugungi kunda zamon talabi xisoblangan raqamlashtirish iqtisodning muhim tamoili ekanligi takidlangan. Raqamli iqtisodiyotga bosqichma bosqich o‘tish ko‘rsatilgan.