BATAREYKALAR VA ULARNING BOLA HAYOTIDAGI SALBIY TA’SIRI - Rizaeva Xusniya Ubayevna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Biz batareyalarsiz tasavvur qilib bo‘lmaydigan dunyoda yashayapmiz, ular bizning kundalik hayotimizga mustahkam kirib bordi. Bir necha o‘n yillar oldin, batareyalar kundalik hayotda kamroq ishlatilar edi, bu ularning juda yuqori narxi, ishlab chiqarishning murakkabligi va iste’molchi talabining pastligi tufayli edi. So‘nggi yillarda avtonom energiya manbalarini sanoat ishlab chiqarish jarayoni nafaqat arzonlashdi, balki ularga talab ham oshdi.