IMMUNODEPRESSANTLAR,ULARNING XUSUSIYATLARI - Tashmuhammedova Shoxista Sabirovna; Normurodova Farangiz Xolmurod qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada immunosupressiv dorilar, ularning xususiyatlari, ta'sir qilish usullari va ulardan foydalanish oqibatlari haqida umumiy ma'lumot berilgan. U ushbu dorilarni qo'llash usullarini, ular erishgan natijalarni, ularning mumkin bo'lgan yon ta'sirini va ularning xavflari va foydalari atrofidagi munozaralarni o'rganadi. Maqola klinik sharoitlarda ulardan oqilona va xavfsiz foydalanish bo'yicha takliflar bilan yakunlanadi.