UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARINING ROLI - Sh.Tursunova; G.Sotivoldiyeva; K.Egamberdiyeva (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: ushbu maqolada ta’lim tizimiga yangi pedagogik va axborot kommunikatsiya texnologiyalarini olib kirish bugungi kunning muhim masalalari sirasiga kiradi. ta’lim-tarbiya jarayoniga axborot kommunikatsiya texnologiyalarini joriy etish orqali bir qancha qulayliklar yaratiladi.