O'ZINGIZNI KIBER TAHDIDLARDAN QANDAY HIMOYA QILISH KERAK: ONLAYN XAVFSIZLIK BO'YICHA QO'LLANMA - Ibrohimova Nafosatxon Pahlavon qizi; Xomidova Oyazimxon Shokirxon qizi; Abdurazaqova Gulginaxon Murodjon qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Kiberxavfsizlik - bu tarmoqlar, tizimlar va dasturlarni raqamli hujumlardan himoya qilish amaliyotidir. Bu maxfiy ma'lumotlar, tizimlar va aktivlarni himoya qilish uchun tahdidlarning oldini olish, aniqlash va ularga javob berishni o'z ichiga oladi.