BOBUR G‘AZALLARIDA MUSAJJA,TAJZIYA, MUSALSAL QOFIYA. - Nurbadalova Bo‘ritosh Begali qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Shoh va olim Zahiriddin Muhammad Bobur g‘azallari sodda xalqchil va ravonligi bilan mashhur.Bobur g‘azallarida buyuk olim sifatida qofiyaning barcha turlarida go‘zal namunalar yaratgan.Biz ushbu maqolamizda Zahiriddin Muhammad Boburning musajja,tajziya va musalsal qofiyalarni ko‘rib o‘tamiz.