MASALALAR YECHISH JARAYONIDA O’QUVCHILARDA TEJAMKORLIK KO’NIKMASINI TARKIB TOPTIRISH - Subhonova Ozoda Anvar qizi, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
O‘quvchilarda tejamkorlik ko‘nikmasini shakllantirish masalalar yechish jarayonida juda muhimdir