MAHALLIY О‘RIK NAVLARINING AGROBIOLOGIK XUSUSIYATLARI - Nazarova Dilrabo Qо‘chqorovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Maqolada mahalliy о‘rik navlarining kelib chiqishi, vatani, О‘zbekistonda ma’lum bо‘lgan vaqti, agrobiologik xususiyatlari: о‘simlikning gabitusi, mevasining xususiyatlari, hosildorligi, atrof-muhitning noqulay sharoitlariga chidamligi va boshqa xususiyatlari hamda navlari haqida bayon qilingan.