Islomda farzand tarbiyasi - Tursinaliyeva Madinaxon Maqsudali qizi, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Farzand insonning dunyoda qoldiradigan yagona izi, kelgusi avlodlarga nasihat o‘laroq aytar so‘zidir. Maqolada bani Odamga berilgan farzand ne’matining buyukligi, islom dinida farzand tarbiyasi bo‘yicha ko‘rsatilgan qoidalar, ota-onaning farzand oldidagi majburiyatlari va farzandning ota-onaga nisbatan rioya qiladigan burchlari, shuningdek, tarbiya va odob to‘g’risida so‘z yuritiladi.