Бухоро вилоятини кичик ва ўрта бизнесдаги ўрни, вилоятдаги туманларнинг фаолиятидан келиб чиқиб ҳудудларни тоифаларга ажратиш. - Бозоров Ильёс Исомиддинович. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Мазкур мақолада миллий иқтисодиётнинг турли тармоқларида фаол бўлган кичик бизнес ва хусусий тадбиркорлик субъектларини фаолиятини ривожлантириш ва ҳудудларда кичик ва ўрта бизнесга қулай шарт шароитлар яратиб бериш.