Ehtimollar nazariyasi va uning tatbiqlari. - Abdufayozov Jahongir Faxriddin oʻgʻli, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ehtimollar nazariyasi – bu tasodifiy hodisalar va ularning natijalarini o‘rganadigan matematik fan. U statistik tahlil, iqtisodiyot, muhandislik, psixologiya va boshqa ko‘plab sohalarda keng qo‘llaniladi. Ehtimollar nazariyasi yordamida biz tasodifiy hodisalarning natijalarini oldindan aytish, ularni tahlil qilish va qarorlar qabul qilish jarayonlarini yaxshilash imkoniyatiga ega bo‘lamiz.