ЎЗБЕКИСТОН РЕСПУБЛИКАСИ МИЛЛИЙ ГВАРДИЯСИ ҚЎРИҚЛАШ САФ БЎЛИНМАЛАРИ НАРЯДЛАРИНИ ТАЙЁРЛАШ САМАРАДОРЛИГИНИ ОШИРИШ - Рашидов Дилмурод Мамирович (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Аннотация: Мақола Ўзбекистон Республикаси Миллий гвардияси қўриқлаш саф бўлинмалари фаолиятининг ҳуқуқий асослари, мақсади, ва вазифалари ҳамда саф бўлинмалари нарядларини тайёрлаш самарадорлигини ошириш бўйича чораларни аниқлашга бағишланган.