QARAQALPAQ KOMPOZITORI BAXADIR ALLANIYAZOV - Kamalova G.M.,; Xojabaeva Mavlyuda, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotaciya: Bul maqalada B.Allaniyazovtıń ómir dóretiwshiligi hám jazǵan shıǵarmaları, olardıń qısqasha talıqlanıwı haqqında sóz etilgen.