ZAHIRIDDIN MUHAMMAD BOBUR - ADOLATLI SHOH VA BUYUK SHOIR - Soibjonova Samiya, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tariximixning zabardast olimlaridan biri bo‘lgan, shoh va shoir Zahiriddin Muhammad Boburning hayoti, ilmiy-Ma’rifiy va sarkardalik faoliyati, ta’lif etgan hamda jahon madaniyatida tutgan o‘rni haqida so‘z boradi.