BOLALARDA MEHR-MURUVVAT HISLARINI SHAKLLANTIRISH - Xolboyeva Shohista Abdug’ofurovna; Xamedova Guljaxon Olimovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiyа: Maktabgacha yoshdagi bolalarda mehr-muruvvat his-tuyg‘ularini shakllantirishda bolalarning o‘yin faoliyatlari bebaho o‘rinni egallaydi.