BOLALAR SEREBRAL FALAJLANISHI VA ULARDA OLIB BORILADIGAN LOGOPEDIK-PSIXOLOGIK ISHLARNING OʻZIGA XOSLIGI. - Tojiyeva Nargiza Ilhom qizi; Amanova Dilfuza Achilovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqolada bolalar serebral falaji, bu toifadagi bolalar tasavvuri, nutq buzilishining o'ziga tomoni, bolalarning ixtiyoriy faoliyatida tartiblikga erishishdagi qiyinchiliklar, bolalardagi harakat buzilishlari, bolalar serebral falaji kelib chiqish sabablari, ularni oldini olish usullari haqida ma'lumot berilgan.