MUSTAQILLIK YILLARIDA O'ZBEKISTONNING MADANIY VA MAʼRIFIY TARAQQIYOTI - Sultamuratov Azamat Baxit o’g'li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O'zbekistonning mustaqillik yillarida keshib o'tgan davri, madaniy islohotlarni yo'lga qoyishdag'i og'ir vazifalarni, shu bilan birga maʼrifiy jihatdan yosh avlodni tarbiyalashdagi davlat siyosatining ustin bolg’an yo‘nalishlari ko'rsatib o'tilgan xisoblanadi.