BOSHLANG`ICH TA’LIM TIZIMIDA BILIMGA YO`NALTIRILGAN KLAVIATURA TRENAJORLARIDAN FOYDALANISH SAMARADORLIGI - Nuraliyeva Feruza Abdusalim qizi; Mustafaqulova Jasmina O’ktam qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang'ich ta'lim tizimida kompyuter trenajori va klaviatura trenajorlaridan keng foydalanilishi va ularning turlari haqida, ulardan samarali foydalanish,o'quvchilar klaviaturadan foydalanish tezligini oshirish uchun, fan doirasida bilimga ega bo'lishi uchun samara beradigan dasturli klaviatura trenajori foydasi asoslab berilgan.