BOSHLANG‘ICH SINF DARSLIKLARIDAGI AYRIM ONOMASTIK BIRLIKLARNING LEKSIK-SEMANTIK TADQIQI - Xaydarova Yulduz (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada bugungi kunda zamonaviy tilshunoslik sohalaridan biri bo‘lgan “Onomastika’’ (Atoqli otlar) bo‘limidagi ba’zi atoqli otlarning tahlili hamda boshlan‘ich sinf darsligida berilgan ayrim atoqli otlar haqida fikr yuritilgan.