BUGUNGI TA’LIM TIZIMIDA TALABALARNI O‘QITISH VA TA’LIM OLISH METODIKASINI TAKOMILLASHTIRISH - Ruzimbayeva NasibaxonTemur qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bugungi ta’lim tizimida talabalarni o‘qitish va ta’lim olish metodikasini takomillashtirish sohasiga oid ma’lumot berilgan bo‘lib, bunda asosan tarixan kirib kelishi, o‘rganilishi, rivojlanishi va terminologiya fanining turli xil sohalarda qo‘llanilishi berilgan.