ZAMONAVIY MОDELLARNI YARATISHDA SIFAT VA TALABNING O’RNINI TO’G’RI TASHKIL ETISH - Z.R.Kenjayeva (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Mahsulotning sifati uning raqobatbardoshligi xar doim fanda ilmiy texnik taraqqiyotning, sanoatda esa mexnat intizomi, tashkiliy darajasining umumlashtirilgan ko’rsatkichi bo’lib kelgan.