IJTIMOIY MAKTABGACHA TA`LIMNI TASHKIL ETISH VAZIFALARI - Erjanova Saboxon Baxtiyorovna; Yusupov Xamza Kurbonnazarovich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqola orqali siz maktabgacha ta`limning mazmun –mohiyati va ta`lim tizimida tutgan o`rni Maktabgacha ta`limning ustuvor vazifalari haqida ma’lumotlarga ega bo‘lasiz.