METODIST MAKTABI XONASI ISH MAZMUNI - Durdiyeva Mohinur Adilbek qizi; Erjanova Saboxon Baxtiyorovna; Yusupov Xamza Kurbonnazarovich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Maktabgacha ta’lim tashkilotidagi butun metodik ishning markazi metodika kabineti hisoblanadi. Pedagogik jarayonni uyushtirish, ota-onalar hilan ishlash, pedagogik mahoratni oshirish va mustaqil o‘qishlarni tashkil qilishda tarbiyachilarga amaliy yordam berishdagi yetakchi rol metodika kabineti zimmasidadir. Metodika kabineti bolalar muassasasi an’analari jamg‘ariladigan joydir.