BOLA TA'LIM-TARBIYASIDA OTA-ONANING O'RNI - Qońıratbaeva Dilnaz Erpolat qızı (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotaciya: Ushbu maqolada oilaviya munosabatlar, ya'ni oilada ota-ona va farzandlar o’rtasida munosabatlar keltirilgan. Shuningdek, oilaviy nizolar sababli bolalarga salbiy ta'sirlar, ota-onalarning bola tarbiyasiga ahamyat berish majburyati va yoshlarning ongida oila muqaddas dargoh ekanligini tushuntirish, oilada bir-birlarini o'zaro hurmat qilish hissilari aytib o’tilgan, va albatta, bola tarbiyasida, uning o’sib voyaga yetishida ota-ona katta rol oynashi aks ettirilgan.