PEDAGOGIK KENGASH SHAKLLARI - Erjanova Saboxon Baxtiyorovna; Yusupov Xamza Kurbonnazarovich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: mazkur maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida pedagogik kengash, uning maqsad va vazifalari, Pedagogik kengash tashkil etish tamoyillari. Pedagogik kengashni tashkil etish va boshqarishda uslubchi- mudira hamkorligi,Maktabgacha ta’limni tizimli va vaziyatli boshqaruv tamoyillari haqida ma’lumotlarga ega bo‘lasiz.