HUSAYIN VOIZ KOSHIFIYNING TARBIYAVIY VA AXLOQIY QARASHLARI - Xasanboyev Javohir Umidbek o‘g‘li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Husayin voiz koshifiyning tarbiyaviy axloqiy qarashlari va uning hayot va ijod yo‘li haqida ma’lumotlarga ega bo‘lasiz.