РАҚАМЛИ ТЕХНОЛОГИЯЛАРНИНГ ХАЁТИМИЗДАГИ УРНИ ВА ИМКОНИЯТЛАРИ - Кузиева Зебо Кудратовна (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Ушбу мақолада рақамли технологиялар хаетимиздаги куплаб сохаларда кулланилиши, республикамиз иқтисодиётини яхшилаш ва юкори даражага кутариш имконини берувчи омил сифатида кўриб чиқилган