YOSH AVLODGA TIKUVCHILIK SANOATINI YO’LGA QO’YISH CHORA-TADBIRLARINI O’QITISH - Hamdamova Matluba G’aniyevna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tikuv sanoatidagi tadbirkorlikda muvaffaqiyatga erishishining asosiy sharti ijodiy yondoshuvlari va imkoniyatlari haqida yozilgan. Tikuv korxonasini ochishdan avval ishlab chiqarish yo‘nalishiga qanday e’tibor qaratilishi darkor ekanligi yoritiub o’tilgan.