HOZIRGI KUNDA JAMIYATDAGI HUQUQIY ONG VA HUQUQIY MUNOSABATLAR - Nabiyev Fazliddin Farxodjon o‘g‘li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada hozirgi kunda bizning hamjamiyatimizda fuqorolarning huquqiy ong va ularning munosabatlari haqida qisqacha ma‘lumotlar keltirib o‘tilgan.