INKLYUZIM TA‘LIM - Nabiyev Fazliddin Farxodjon o‘g‘li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Inklyuziv ta’lim ijtimoiy modelga asoslanadi va u muammoni bolada emas, balki dastur va metodologiyada deb hisoblanadi.