TARIXIYLIK JIHATDAN O’ZBEK TILI LEKSIKASI. UMUMIY VA CHEGARALANGAN LEKSIKA - Uzoqova Zarina (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: So`z va iboralarni zamonaviy qatlamga kirishida ularning nutqda oz-ko`p ishlatilishi yoki bu qatlam so`zlari til jamoasining barcha a’zolari nutqida barovar ishlatilishini hisobga olish yaramaydi, Masalan, terminologik leksikaga oid so`zlarning iste’mol doirasi chegaralangan.