AGRAR MUNOSABATLAR VA AGROBIZNES - Urinboyeva Yulduz Pirnazarovna; Umurzoqov Alisher Sahobiddin o’g’li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada agrar munosabatlar va agro biznes haqida ma’lumot va unga mos ravishda krasvord tuzilgan.