RAQOBAT VA MONOPOLIYA - Urinboyeva Yulduz Pirnazarovna,; Ilmuminov Ozodbek Elyor o’g’li, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotasiya: Ushbu amaliy ishda raqobat va monopoliya haqida maʼlumot va shu mavzuga doir krasvord tuzilgan.