NEONATAL REANIMATSIYADA INTENSIV TERAPIYA - Feruza G'afurova Qayimovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada neonatal reanimatsiya tushunchasi va bugungi kunda neonatal reanimatsiya bilan bog`liq bo`lgan muommolar haqida fikr yuritildi. Neonatologik xizmatning asosiy yo'nalishi tibbiy va diagnostik yordamdir. Yuqori malakali mutaxassislarni tayyorlash, neonatal xizmatni samarali tashkil etish va zamonaviy jihozlarning mavjudligi tanqidiy kasal yangi tug'ilgan chaqaloqlarga sifatli yordam beradi.