Abdulla Oripov ijodida Vatan madhi - Qudratova Manija Shohmansur qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘zbek adabiyotining betakror shoirlaridan biri bo‘lgan Abdulla Oripovning adabiyotdagi so‘z qo‘llash mahorati Vatan mavzusida yorqin bayon qilingan. Uning asarlari hayotbaxsh, o‘zbek xalqining tilidan yozilgan bo‘lib har bir yosh avlod uchun zabardast dasturiamal bo‘lib xizmat qiladi.