RAQOBAT VA MONOPOLIYA - Urinboyeva Yulduz Pirnazarovna; Turdaliyev Jahongir Komiljon o’g’li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu amaliy ishda raqobat va monopoliya haqida malumotlar berilgan va shunga mos ravishda krassword tuzilgan