BO‘LAJAK OFITSER MA’NAVIY-MADANIYATINI YUKSALTIRISHDA HARBIY PEDAGOGNING MA’NAVIY QIYOFASI - Taxir Maxammatjonovich Burxanov (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Maqolada bo‘lajak ofitser ma’naviyati harbiy- pedagogning ma’naviy qiyofasiga uzviy bog‘liqligi hamda harbiy pedagogning shaxsiy sifatlari katta ahamiyatga egaligi ko‘rsatilgan. O‘qituvchi ustoz sifatida qanday kasbiy fazilatlarga ega bo‘lishligiga urg‘u berilgan. Bo‘lajak ofitserlarning tarbiya jarayonida uzluksizlikning ta’minlanishi zarurligi to‘g‘risida fikr yuritilgan.