Samoviy otlar yurti - Otarbaeva Malika Ongarbaevna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotasiya: Ushbu maqolada oʻlkamizdagi qadimgi davlatlardan biri boʻlgan, oʻzining samoviy otlari bilan mashhur boʻlgan Dovon davlati haqida, uning joylashuvi, Xitoy manbalarida davlatga oid maʼlumotlar, yurtimiz tarixchilarining Dovon davlati boʻyicha olib borgan ilmiy izlanishlari haqida batafsil toʻxtalib oʻtiladi.