TIBBIYOT MUASSASALARIDA BYUDJETDAN TASHQARI MABLAG‘LAR MOLIYAVIY NAZORATI - Ostonokulov A.A. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya. Mazkur maqola O‘zbekiston tibbiyot muassasalarida byudjetdan tashqari mablag‘lar moliyaviy nazoratini amalga oshirishning uslubiy muammolariga bag‘ishlangan bo‘lib, unda muallif tomonidan tibbiyot muassasalarida byudjetdan tashqari mablag‘lar moliyaviy nazoratini tashkil etish bosqichlari, moliyaviy nazorat o‘tkazishning namunaviy umumiy rejasi va byudjetdan tashqari mablag‘lar moliyaviy nazoratini amalga oshirishning namunaviy tartibi tavsiya etilgan.