Aholini ro’yxatga olishning xususiyatlari - Mirzaliyev Ulug’bek; Rajabova Hulkaroy (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada aholini ro’yxatga olish,ro’yxatga olish usullari haqida ma’lumotlar berilgan.