Odil sudlov – yangi O‘zbekiston poydevori - O‘rmanova Muxlisa Dilshodjon qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Anontatsiya: ushbu maqolada yurtimizdagi islohotlar, sud-huquq tizmidagi yangi qonunlar haqida ma’lumotlar keltirilgan.