ЭКСТРЕМИЗМ БИЛАН БОҒЛИҚ ЖИНОЯТЛАРНИ ТЕРГОВ ҚИЛИШДА РАҚАМЛИ ЭКСПЕРТИЗАЛАРНИ ЎРНИ - Нурумбетова Садоқат Аллаяровна (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Аннотация: Мақолада рақамли криминалистиканинг жиноятга оид муаммоларни ҳал қилиши, уларнинг судга тақдим этилиши учун электрон дастурлари, компьютер тармоқлари ва интернет ёрдамида маълумотларни йиғиши, таҳлил қилиши ва таснифлаши, компьютерлар, смартфонлар, ахборот ташувчи қурилмалар, жиноят усуллари, ўзаро алоқалар ва жиноий фаолиятни аниқлаш учун электрон дастурлар, тармоқлар, интернет ва бошқа электрон қурилмалардан маълумотлар йиғиш ва улардан фойдаланиш ёритиб ўтилади