KIYINISH, ODOB-AXLOQ QOIDALARI, SHARQONА KIYINISH MADANIYATI - Fazliddinova Saidaxon Baxriddinovna. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annatatsiya:maqolada o’zbek xalqining kiyinish madaniyati, xalqimizning xilma-xil, rang-barang va jozibali liboslari, dunyodagi barcha xalqlar bir-biriga hududiy, madaniy-maishiy, iqtisodiy jihatidan qanchalik yaqinlashganlariga qarab, uning kiyinish madaniyatlaridagi jihatlari ham bir-biriga ko’chganligini anglatish yoritilgan.