O'ZBEKISTONDA QOBUZ BAS SINIFINING RIVOJLANISHIDA PROFESSOR JAHONGIR IBRAGIMOVNING TUTGAN O`RNI - Rahimov Abror Yuldashxonovich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada professor Jahongir Ibragimovning qobuz bas cholg`usi san’ati rivojiga qo`shgan hissasi bayon etilgan bo`lib, ilmiy va ijodiy izlanishlari haqida so‘z yuritildi. Ustoz san’atkorning ijrochilik mahorati va ilmiy merosini yoritib berish maqolaning bosh vazifalaridandir.