Kasb-hunar maktabida o'qituvchilarning darslarda qo'llaydigan pedagogik metodlari. - Normurodov Abror Azamat o'g'li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Kasb-hunar maktablarida o'qituvchilar kasbiy ta'lim olayotgan o'quvchilar uchun samarali ta'lim tajribasini osonlashtirish uchun turli xil pedagogik usullardan foydalanadilar. Ushbu usullar kasbiy ta'lim oluvchilarning o'ziga xos ehtiyojlarini qondirish uchun maxsus ishlab chiqilgan bo'lib, ularni amaliy ko'nikmalar, sohaga oid bilimlar va tanlagan sohalarida muvaffaqiyatga erishish uchun zarur bo'lgan amaliy tajriba bilan ta'minlashga qaratilgan.