“ABU ALI IBN SINO” BUGUNGI KUN YOSHLARINING MA'NAVIYAT MAKTABI SIFATIDA - Ahmadjanov Muhammadyoqub (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya :Ushbu maqolada Abu Ali Ibn Sinoning hayoti va ilmiy faoliyati, uning asarlari va ta'limotlari orqali bugungi yoshlarimiz egallashi kerak bo‘lgan ma'naviy-axloqiy sifatlar, axloq-odob va insonning aqliy tarbiyasini qanday shakllantirish usullari haqida so‘z ketadi.