“Fiqhiy Qoidalar: Shariatning Asosiy Tamoyillari” - Ahmadjanov Muhammadyoqub (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Anatasiya: Fiqhiy qoidalar Islom huquqiy tizimining asosini tashkil etuvchi tamoyillardir. Ushbu maqolada fiqhiy qoidalar, ularning turlari, mavzuning dolzarbligi va fiqhiy qoidalar asosida jamiyat hayotining boshqarilishi masalalari yoritiladi. Maqolada shuningdek, zamonaviy hayotda fiqhiy qoidalarning ahamiyati va ularning qo'llanilishi ham ko'rib chiqiladi.