Informatika fanida kasblarda foydalanish. - Abdixalilov Abdurahim Imomboy oʻgʻli (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Informatika fanlari - bu bizning yashash, ishlash va muloqot qilish tarzimizda inqilob qilgan soha. Texnologiyaning jadal rivojlanishi bilan informatika fanlari mutaxassislari kelajakni shakllantirishda hal qiluvchi rol o'ynaydi. Innovatsion dasturiy ilovalarni ishlab chiqishdan tortib, tarmoqlar va tizimlarni himoya qilishgacha, informatika fanlari mutaxassislarining ta'siri kundalik hayotimizning barcha jabhalarida yaqqol namoyon bo'ladi.Ushbu maqolada Informatika fanida kasblarda foydalanish haqida ma'lumotlar berilgan.