ИЧКИ ИШЛАР ОРГАНЛАРИНИНГ БОШҚА СОХАВИЙ ХИЗМАТЛАРИ БИЛАН ТЕРРОРИЗМНИНГ ПРОФИЛАКТИКАСИНИ ТАШКИЛ ЭТИШ - А.А.Эргашов (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Аннотация. Мақолада ички ишлар органларининг бошқа сохавий хизматлари билан терроризмнинг профилактикасини ташкил этиш бўйича амалга ошириладиган профилактик чора-тадбирлар унинг терроризмни барвақт профилактикаси бўйича таклиф ва тавсиялар билдирилган.