STEАM – DASTURI VA TALI’MDAGI O’RNI - KASIMOVA GULJAMAL UMAROVNA (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada STEAM dasturi ta'limdagi o‘rni, STEAM dasturini fanlar bilan bog‘liqligi haqida